Varstvo osebnih podatkov

 

Podjetje INTERNEXT d.o.o., ki upravlja s spletnim mestom www.tamalisvet.si, se zavezuje k trajnemu varovanju osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) oz. v skladu s Splošno uredbo o varovanju osebnih podakov (GDPR).

 

Pravilnik o zasebnosti

 

Z registracijo na spletnem mestu uporabnik dovoljuje zbiranje in uporabo vseh podatkov navedenih pri registraciji. Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za potrebe izpolnitve naročila (za pošiljanje ponudb, obvestil, računov, obdelavo naročil, podporo na spletnem mestu) in ostalo potrebno komunikacijo. Podatki, ki jih z registracijo ali potrditvijo nakupa posredujete podjetju INTERNEXT d.o.o. so namenjeni le poslovanju in ne bodo v nobenem primeru uporabljeni v druge namene kot je navedeno v Pravilniku o zasebnosti ali posredovane tretji osebi, razen če bi bilo to potrebno zaradi realizacije naročila.

Za točnost podatkov navedenih ob registraciji ali nakupu v podjetju ne odgovorjamo. Pravico imate da kadarkoli spreminjate ali zahtevate izbris vseh podatkov, k iste jih podali ob registraciji ali nakupu na spletnem mestu www.tamalisvet.si