POSTOPEK VRAČILA BLAGA

Blago se nerabljeno, nepoškodovano in v original embalaži pošlje na naslov:

Ta mali svet

Kamnita ulica 6

6000 Koper

 

O vračilu potrošnik obvesti podjetje na email naslov [email protected] in posredujte podatke za vračilo kupnine (Ime, Priimek, naslov, št. TRR računa).

Blago poslano brez predhodnega obvestila o vračilu, blago, ki bo poslano na napačen naslov ali blago poslano po pretečenem roku štirinajstih (14) dni od prevzema, ne bo obravnavano po zgoraj navedenih pogojih. V tem primeru si podjetje pridružuje pravico, da vračila ne prevzame ter ne povrne kupnine. V primeru, da je vrnjeno blago poškodovano, umazano, rabljeno ali kakorkoli pomanjkljivo, podjetje ne povrne kupnine ali pa povrne le del kupnine v skladu z ocenjeno vrednostjo vrnjenega blaga.

 

VRAČILO BLAGA

Potrošnik lahko v štirinajstih (14) dneh od prevzema blaga, blago vrne ali zamenja za drugo blago, ki je v prodaji na spletnem mestu tamalisvet.si. O tem mora podjetje obvestiti na elektronski naslov [email protected]. Menjava oziroma vračilo blaga bosta obravnavana po pogojih navedenih v poglavju »odstop od pogodbe«.

 

ODSTOP OD POGODBE

Skladno z določili 43.č člena Zakona o varstvu potrošnika (ZvPot) ima potrošnik pravico, da v štirinajstih (14) dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev.

Odstop od pogodbe mora potrošnik podjetju sporočiti na elektronski naslov [email protected]i.

Edini strošek, ki kupca bremeni v primeru odstopa od pogodbe je strošek vračila blaga v skladišče podjetja (poštnina). Vrnjeno blago mora biti v originalni embalaži, brez poškodb in znakov uporabe. V tem primeru podjetje kupcu vrne kupnino v celoti in sicer kot nakazilo na TRR, ki ga navede kupec, v roku štirinajst (14) dni od prejetega blaga.

Pri brezplačni dostavi zaradi skupne vrednosti več naročenih izdelkov, se v primeru vračila dela le-teh, znesek za dostavo (3,90€) odšteje od vračila kupnine. To velja v primeru, da bi del izdelkov, ki so bili vrnjeni, zmanjšal skupno vrednost nakupa pod mejo za brezplačno dostavo (79€).