Biopark Ekološki hidrolat Rimske kamilice, 100ml

6,90 €
Z DDV

·       Za nego in umivanje dojenčkove ritke

·       Kožo pomirja, mehča in gladi.

·       Za mirnejši spanec ga lahko pred spanjem popršimo po otroški sobici.

 

 

Za uporabo pri dojenčkih in majnših otrocih je hidrolat priporočljivo dodatno razredčiti z destilirano vodo v razmerju 1:1.

Količina

Ekološki hidrolat Rimske kamilice (Anthemis nobilis), 100ml.

Opis in delovanje: Pridobljen je s parno destilacijo cvetov Rimske kamilice. Ima zelo nežen, prijeten cvetlični vonj. Lahko se ga uporablja za nego in umivanje dojenčkove ritke. Kožo pomirja, mehča in gladi. Za mirnejši spanec ga lahko pred spanjem popršimo po otroški sobici. Lepo se poda k hidrolatu sivke in damaščanske vrtnice. Uporaben je za tonike in kot dodatek naravnim kozmetičnim izdelkom. Koži pomaga pri vnetjih, zato je uporaben pri težavah kot so rozacea, akne ali opekline. Najbolj primeren je za mastno ali mešano kožo.

 

Načini uporabe hidrolatov: Lahko se jih doda kopelim ali masažnemu olju. Pri starejših otrocih in odraslih so uporabni tudi kot dezodorant, osvežilno pršilo za obraz in telo, za hlajenje kože, lahko jih nosite tudi kot parfum. Odlični so tudi kot osvežilec prostorov in idealni za uporabo pri otrocih, saj so bolj blagi od eteričnih olj.

Biopark hidrolati so 100% čisti in brez vseh konzervansov, alkohola ali emulgatorjev ter so vrhunske kvalitete.

Za lažjo uporabo hidrolatov svetujemo uporabo pršilke.

Navodilo za uporabo: Pred uporabo pretresite.

Mešanica za nego otroške kože:

50ml Biopark Ekološkega hidrolata Rimske kamilice

50ml Biopark Ekološkega hidrolata sivke

100ml destilirane vode

 

Kopel: Dodajte žličko hidrolata v kad, napolnjeno z vodo, da bo vaš otrok pri kopanju še bolj užival.

Dišava za prostor: Razpršite v zrak ali pa na kos tkanine, ki ga lahko položite ob otroško posteljo.

Shranjevanje: Hidrolate hranite na temnem, hladnem prostoru, po odprtju pa v hladilniku. Po odprtju porabite v roku 6 mesecev.

Sestava: Anthemis Nobilis Flower water, iz ekološke pridelave.

Embalaža: Pri Biopark Cosmetics za izdelke uporabljajo preverjeno embalažo vrhunske kakovosti, certificirano primerno za živila in kozmetiko. Embalaža je izdelana v Sloveniji z materiali iz obnovljivih virov (sladkornega trsa). Vsebina ostane nespremenjena, zaščitena in visoke kakovosti. Za uporabo hidrolata kot pršilo, priporočamo nakup pršilke. Ko hidrolat porabite, lahko pršilko ponovno uporabite na naslednji plastenki. Tako skupaj zmanjšujemo količino odvrženih odpadkov.

Biopark

Določene reference

Biopark Ekološki hidrolat...

6,90 €

Morda vam bo všeč tudi