Biopark čisto, nerafinirano mangovo maslo, 100g

12,60 €
Z DDV

·       Pridobljeno iz mangovih pešk

·       Ima čudovit sadno sladki vonj

·       Odlično vlaži in gladi kožo

·       Pomaga pri ekcemih, dermatitisu, opeklinah, alergijah in izpuščajih

Količina

Ekološko mangovo maslo, 100g

Poreklo: Indija.

Opis in delovanje: Mangovo maslo je pridobljeno iz mangovih pešk. Je nežno kremno maslo z omamni vonjem. Ob stiku s kožo se zmehča in je lepo mazljivo. Vsebuje veliko stearinske maščobne kisline in lepo vlaži ter gladi kožo. Z redno uporabo povrne elastičnost kože in zmehča suhe, grobe in razpokane predele. Odlično pomaga pri ekcemih, dermatitisu, sončnih opeklinah, alergijah in izpuščajih na koži. Pomirja srbečico po pikih insektov. Med nosečnostjo preprečuje nastanek strij.

Navodilo za uporabo: Maslo nežno vmasirajte v kožo (nekoliko vlažno), najbolje po kopanju. Posebej se posvetite bolj suhim predelom kože. Pri zreli ali suhi koži obraza lahko mangovo maslo uporabite po nanosu tonika, namesto vlažilne kreme, saj pomaga pri prezgodnjem staranju kože. V nosečnosti je priporočljiva vsakodnevna uporaba na predelu trebuščka, da se prepreči ali vsaj omili pojav strij.

Sestava: Mangifera Indica Seed Butter

Embalaža: Pri Biopark Cosmetics za izdelke uporabljajo preverjeno embalažo vrhunske kakovosti, certificirano primerno za živila in kozmetiko. Embalaža je izdelana v Sloveniji z materiali iz obnovljivih virov (sladkornega trsa). Vsebina ostane nespremenjena, zaščitena in visoke kakovosti.

Biopark

Določene reference

Biopark čisto, nerafinirano...

12,60 €